تبلیغات
آپلود عکس دامپزشکان ورودی87 دانشگاه زابل ورودی87:به قدرت پرواز بال هایمان ایمان داریم. همیشه با هم و در اوج دامپزشکان ورودی87 دانشگاه زابل
گروه اینترنتی پرشین استار | www.Persian-Star.org


10 دقیقه بعد: 10 قاشق چای خوری شكر وارد بدنتان میشود، میدانید چرا با وجود خوردن این حجم شكر دچار استفراغ نمی‌شوید؟ چون اسید فسفریك، طعم آن را كمی میگیرد و شیرینی اش را خنثی میكند.

20 دقیقه بعد:قند خونتان بالا میرود و منجر به ترشح ناگهانی و یكجای انسولین می شود، كبدتان شروع میكند به تبدیل قند به چربی تا قند خون بیشتر از این بالا نرود.

40 دقیقه بعد: حالا دیگه جذب كافئین كامل شده، مردمكهای چشم گشاد می شود، فشار خونتان بالا میرود و در پاسخ به این حالت، كبدتان قند را به داخل جریان خون رها می‌كند. گیرنده های آدنوزین مغز حالا بلوك می شوند تا از احساس خواب آلودگی جلوگیری كنند.

45 دقیقه بعد: ترشح دوپامین افزایش پیدا میكند و مراكز خاصی در مغز حالت سرخوشی ایجاد میكنند، تحریك میشوند. این همان مكانیسمی است كه در مصرف هروئین منجر به ایجاد سرخوشی می‌شود.

60 دقیقه بعد:اسید فسفریك موجود در نوشابه، داخل روده كوچك، به كلسیم، منیزیم و روی میچسبد. متابولیسم بدن افزایش پیدا میكند. میزان بالای قند خون و شیرین كننده های مصنوعی، دفع هر چه بیشتر كلسیم را از طریق ادرار باعث می‌شوند.

مدتی بعد: كافئین در نقش یك داروی مدر (ادرار آور) وارد عمل میشود. حالا دیگر كلسیم و منیزیم و رویی كه قرار بود جذب بدن شود، بیش از پیش از طریق ادرار دفع می‌شوند و به همراه آن مقادیر زیادی آب، سدیم و دیگر الكترولیت ها نیز از دست می‌رود.

مدتی بعدتر:كم كم آن غوغایی كه در بدنتان ایجاد شده بود فروكش می‌كند و نوبت به افت قند می‌رسد. در این مرحله یا خیلی حساس و تحریك پذیر میشوید یا خیلی كرخت و بی حال. حالا دیگر تمام آن آبی را كه از طریق نوشابه وارد بدن خود كرده بودید دفع كرده اید، آبی كه میشد به جای اسید و كافئین و شكر، حاوی مواد مفیدی برای بدنتان باشد. تا چند ساعت بعد اثر كافئین هم از بین میرود و شما هوس یك نوشابه دیگر میكنید



نوشته شده در تاریخ چهارشنبه 6 دی 1391 توسط نیره بیدشکی | نظرات ()


گروه اینترنتی پرشین استار | www.Persian-Star.org

ساعت 11 شب بدنمان در چه وضعی است؟
12 شب یا 3 نیمه شب چطور؟
برای سالم زیستن همین بس که، باید خواب راحت و آرامی داشته باشیم.
پس لطفا به موارد زیر دقت کنید تا اهمیت خوابیدن برای شما روشن گردد:


ساعت 9 تا 11 شب:

زمانی است برای از بین بردن مواد سمی و غیر ضروری که این عملیات توسط آنتی اکسیدان ها انجام می شود.
در این ساعت بهتر است بدن در حال آرامش باشد.

در غیر این صورت اثر منفی بر روی سلامتی خود گذاشته اید.

ساعت 11 تا 1 شب:

عملیات از بین بردن مواد سمی در کبد ادامه دارد و شما باید در خواب عمیق باشید.

ساعت 1 تا 3 نیمه شب:

عملیات سم زدایی در کیسه صفرا، در طی یک خواب عمیق به طور مناسب انجام می شود.

ساعت 3 تا 5 صبح:

عملیات از بین بردن مواد سمی در ریه اتفاق می افتد.

بعضی مواقع دیده شده که افراد در این زمان، سرفه شدید یا عطسه می کنند.

ساعت 5 تا 7 صبح:

این عملیات در روده بزرگ صورت می گیرد، لذا می توانید آن را دفع کنید.

ساعت 7 تا 9 صبح:

جذب مواد مغذی صورت می گیرد، پس بهتر است صبحانه بخورید.

افرادی که بیمار می باشند، بهتر است صبحانه را در ساعت 6 و 30 دقیقه میل کنند.

کسانی که می خواهند تناسب اندام داشته باشند، بهترین ساعت صرف صبحانه برای آنها، ساعت 7 و 30 دقیقه می باشد و کسانی که اصلا صبحانه نمی خورند، بهتر است عادت خود را تغییر دهند و در ساعت 9 تا 10 صبح صبحانه بخورند.

دیر خوابیدن و دیر بلند شدن از خواب، باعث می شود مواد سمی از بدن دفع نشوند.

از نصفه های شب تا ساعت 4 صبح، مغز استخوان عملیات خون سازی را انجام می دهد.

در ایام تعطیل، بسیاری افراد تا دیر وقت بیدار می مانند و بعد از اتمام تعطیلات، با خستگی به سر کار می روند، چون اعمال بدنشان دچار سردرگمی شده است و نمی داند چه باید انجام دهد.


پس همیشه زود بخوابید و خواب آرامی داشته باشید



نوشته شده در تاریخ چهارشنبه 6 دی 1391 توسط نیره بیدشکی | نظرات ()
سلام به همه همکلاسیای عزیز،وقتتون بخیر،فرجه هامون که هنوز شروع نشده ولی امیدوارم از این یه هفته ای که به امتحانا مونده نهایت استفاده رو ببریم. نظرتون چیه برای ورودی مون تو وبلاگ یک شعار ویا در حقیقت یه جمله که معرف ورودی ماباشه انتخاب کنیم.این جمله در بالای وبلاگ قرار میگیره،درقسمت نظرات جمله مورد نظرتون رو قرار بدید.باتشکر


نوشته شده در تاریخ سه شنبه 5 دی 1391 توسط داریوش سرگزی | نظرات ()
نسل زنبورهای ایران بر اثر ابتلا به بیماری نوزما که نوعی اسهال ویروسی است، در معرض خطر قرار گرفته است. شاید انسان بتواند از خوردن عسل صرفنظر کند، اما این یک واقعیت است که نبودن زنبورها به فاجعه زیست‌محیطی در ایران می‌انجامد.


ایران یازدهمین تولید کننده عسل در جهان

گروه اینترنتی پرشین استار | www.Persian-Star.org

بر اساس آمار رسمی ایران در سال ۱۳۸۸ با داشتن سه میلیون و ۷۰۰ كلنی ۴۷ هزار تن عسل تولید می‌کرده است که با این میزان در رتبه یازدهم جهان قرار می‌گرفت. هرچند آمار جدید‌تری در دست نیست، اما به نظر می‌رسد با شیوع بیماری و آلودگی هوای ناشی از ریزگردها، این میزان با کاهش جدی روبرو شده است.


گروه اینترنتی پرشین استار | www.Persian-Star.org

استان‌های پر کندو

گروه اینترنتی پرشین استار | www.Persian-Star.org

هفت استان آذربایجان غربی، آذربایجان شرقی، مازندران، خراسان رضوی، کردستان، کهگیلویه و بویر احمد و لرستان به ترتیب بیشترین تعداد کندوهای زنبور را در خود جای داده‌اند و عسل تولید می‌کنند.


گروه اینترنتی پرشین استار | www.Persian-Star.org

سال‌های دشوار زنبورداران

گروه اینترنتی پرشین استار | www.Persian-Star.org

در سال‌های گذشته زنبوران داران ایران با دشواری‌های بسیاری روبرو شدند. از بیماری‌های گوناگون همچون سندروم فروپاشی کندو، که زنبور‌ها از آن خارج و دیگر بر نمی‌گردند، تا آلودگی هوا و ریزگردها که به کاهش ۳۰ درصدی تولید عسل انجامید، گریبان زنبورداران را گرفت.


گروه اینترنتی پرشین استار | www.Persian-Star.org

بحران اقتصادی

گروه اینترنتی پرشین استار | www.Persian-Star.net

عفت رئیسی سرحدی، مدیرعامل اتحادیه سراسری زنبورداران ایران می‌گوید: "کارخانجات صنایع بسته بندی به دلیل فشار بیش از حد برای جلوگیری از افزایش قیمت محصولات خود به خرید عسل درجه ۳ روی آورده اند". وی افزود: "براساس قانون، کارخانجات صنایع بسته بندی فقط سالی ۱۰ درصد می توانند افزایش قیمت داشته باشند در حالی که هم اکنون هزینه‌های تولید آن‌ها در حدود ۳۰ تا ۴۰ درصد افزایش یافته است".


گروه اینترنتی پرشین استار | www.Persian-Star.org

زنبورداران بیمه نیستند

گروه اینترنتی پرشیـن استار | www.Persian-Star.org

مدیرعامل اتحادیه سراسری زنبورداران ایران درباره پوشش بیمه ای ۴۵ هزار زنبوردار می‌گوید: "سازمان هدفمندی یارانه ها در سال ۸۹ تصویب کرد که اقشار آسیب پذیر از جمله زنبورداران تحت پوشش بیمه تامین اجتماعی قرار گیرند، در حالی که تاکنون تنها در حدود ۲ تا ۳هزارنفر تحت پوشش بیمه تامین اجتماعی قرار گرفتند."


گروه اینترنتی پرشین استار | www.Persian-Star.org

قیمت عسل

گروه اینترنتی پرشین استار | www.Persian-Star.org

مدیرعامل اتحادیه سراسری زنبورداران ایران همچنین دررابطه با قیمت عسل در بازار گفت: "درحال حاضر قیمت هرکیلوگرم عسل طبیعی مرغوب باید بین ۲۰ تا ۲۵ هزارتومان باشد، در حالی که متاسفانه برخی از سودجویان عسل‌هایی را با نام ارگانیک به مردم عرضه می‌کنند که کیلویی ۶۵ تا ۹۰ هزارتومان است".


گروه اینترنتی پرشین استار | www.Persian-Star.org

واردات عسل آفریقایی

گروه اینترنتی پرشین استار | www.Persian-Star.org

رئیسی تائید کرد که دلالان عسل‌های سیاه آفریقایی را به اسم عسل‌های ارگانیک و عسل‌های دارویی به ایران وارد و به مردم عرضه می‌کنند.


گروه اینترنتی پرشین استار | www.Persian-Star.org

شیوع بیماری نوزما

گروه اینترنتی پرشین استار | www.Persian-Star.org

عفت رئیسی سرحدی به وجود بیماری نوزما اشاره کرد و گفت: "در حال حاضر بیماری نوزما در زنبورستان‌های کشور بیداد می‌کند، اما متاسفانه به دلیل عدم وجود داروهای مناسب به تولیدکنندگان آسیب جدی وارد شده است". وی افزود: "در حال حاضر تنها ۲ تا ۳ دارو برای مبارزه با بیماری‌های زنبورعسل در بازار وجود دارد که آن‌ها هم با وجود گران بودن از کیفیت لازم برخوردار نیستند."


گروه اینترنتی پرشین استار | www.Persian-Star.org

نوزما چیست

گروه اینترنتی پرشین استار | www.Persian-Star.org

با این بیماری، جمعیت بیمار زنبوران به سرعت ضعیف می‌شوند. کندوهایی که در پاییز مبتلا می‌شوند زمستان می‌میرند و اگر بتوانند زمستان را پشت سر بگذارند در بهار قادر به تولید محصول نیستند. در اطراف سوراخ پرواز، لکه‌هایی دیده می‌شود که در واقع مدفوع خشک شده زنبورهای مریض است که به‌ حالت اسهالی از خود دفع کرده‌اند. در هنگام بیماری، لکه‌ها در داخل کندو نیز دیده می‌شود که دارای بوی ناخوشایندی است.


گروه اینترنتی پرشین استار | www.Persian-Star.org

عامل بیماری و راه انتقال

گروه اینترنتی پرشین استار | www.Persian-Star.org

عامل این بیماری میکروبی به نام "NOSEMA APIS" است که در داخل سلول‌های جدار روده‌های زنبور رشد و آن‌ها را به اسهال مبتلا می‌کند. انتقال این بیماری به وسیله آب و مدفوع زنبورهای بیمار و یا غذاهای آلوده به اسپور نوزما و همچنین بوسیله زنبورهای نر که مجازند به تمام کندوها رفت و آمد کنند صورت می گیرد.


گروه اینترنتی پرشین استار | www.Persian-Star.org

تلفات سنگین

گروه اینترنتی پرشین استار | www.Persian-Star.org

یکی از زنبورداران شهرستان پل‌دختر در فروردین ماه سال جاری به خبرنگار واحد مرکزی خبر گفته است: "۲۱۲ کندوی بیمه شده دارم که بر اثر این بیماری تنها ۱۰ یا ۲۰ تای آن‌ها باقی مانده است." اکنون در فصل پائیز زنبورهای باقی‌مانده از سال گذشته نیز به این بیماری مبتلا شده‌اند.


گروه اینترنتی پرشین استار | www.Persian-Star.org

نقش زنبور عسل در اقتصاد جهانی

گروه اینترنتی پرشین استار | www.Persian-Star.net

در جهان زنبور عسل بعد از گاو و خوک در رتبه سوم اهمیت اقتصادی قرار دارد. بنا بر تخمین متخصصان، تنها کمک زنبور عسل به گرده‌افشانی در باغ‌های میوه و مزراع، سالانه ارزش افزوده‌ای برابر با ۷۰ میلیارد دلار به همراه دارد.


گروه اینترنتی پرشین استار | www.Persian-Star.org

مرگ زنبورها یعنی فاجعه اکولوژیک

گروه اینترنتی پرشیـن استـار | www.Persian-Star.org

شاید ایرانیان بخاطر وضعیت اقتصادی بتوانند عسل را از سبد مصرفی خود حذف و شیرین کامی را به وقتی دیگر موکول کنند. شاید ورشکستگی و بیکاری ۴۵ هزار زنبوردار در آمار و ارقام اقتصاد کلان اصلا به چشم نیاید. اما طبیعت و کشاورزی ایران بدون وجود زنبورها با فاجعه اکولوژیک روبرو خواهد شد.


گروه اینترنتی پرشین استار | www.Persian-Star.org

کشاورزی و باغداری وابسته به زنبور عسل

گروه اینترنتی پرشین استار | www.Persian-Star.org

براساس گزارش اتحادیه ملی پرورش دهندگان زنبور عسل در فرانسه، زنبور عسل ۷۰ درصد گل‌های آفتابگردان، و درختان سیب، ۸۰ درصد توت فرنگی و گیلاس، ۹۰ درصد درختان میوه دار کوچک و ۱۰۰ درصد شبدر و یونجه بنفش را تلقیح و بارور می‌کند. اگر زنبور عسل نباشد، میزان تولیدات گیاهی به شدت کاهش می‌یابد.


گروه اینترنتی پرشین استار | www.Persian-Star.org

نقش زنبور عسل در طبیعت

گروه اینترنتی پرشین استار | www.Persian-Star.org

زنبور عسل ۱۵۰ میلیون سال است که در چرخه حیات بر روی کره زمین نقش بزرگی را ایفا می‌کند. بدون زنبور عسل باروری بسیاری از باغ‌ها، مراتع و دشت‌ها در ایران صورت نخواهد گرفت. بر اساس تخمین متخصصان یک سوم غذای بشر توسط باروری زنبور عسل تولید می‌شود. زنبور عسل همچنین در مبارزه با بیابان‌زایی نقش مهمی را ایفا می‌کند.



نوشته شده در تاریخ جمعه 1 دی 1391 توسط نیره بیدشکی | نظرات ()